22122008004.jpg?t=1229978429

Tein haudoille 7 seppelettä ja 2 hautalyhty oasis"asetelmaa". Kiitos hyvälle ystävälleni, jonka pihalta olemme saaneet hakea liian isoiksi kasvaneista ja tästä syystä kaadetuista hopeakuusista upeita oksia havukransseja varten jo kahtena syksynä. Valitettavasti varjostavat erikoispuut loppuivat tältä erää ko pihalta.

Puiden koosta kertonee se, että marttaystävät väsäsivättänä vuonna ko puusta pyhäinpäivän myyjäisiin hautalyhtyasetelmia ja kransseja ja tietty toiselle hyvälle marttasisarelle kiitos kranssien ja asetelmien asiantuntevasta ja innostavasta teko-opastuksesta. Ja sittenhän me myös väännettiin parin kaverin kanssa puodin joulunavaukseen 20 kranssia arpajaisvoitoiksi.

Hauskaa oli väsästä näitä viimeisiä koulusta joululomaa viettävien poikien kanssa. Ähelsin asetelman kanssa ja melkein tuskaannuin, kun ei näyttänyt niin hyvältä kuin "opettajan" tekemät- Tähän tokaisi 9-vuotias totuudentorvi, että KYLLÄHÄN JOKAISEN MARTAN NYT TOLLANEN ASETELMA PITÄSI PYSTYÄ TEKEMÄÄN!!! Mitäköhän hän mahtoi kommentillaan tarkoittaa???