Tänään pitkä lenkki 24 km. Käytiin Pasille vettä viemässä Pilpalan laanille. Lenkkiseuraa oli monenlaista.
Fillarilla mamin muru, jolta meni "herne nenään" mettätie pätkällä, kun oli liian paljon mäkiä ja muhu oli raskas polkea. Mulla takareidet huutaa nyt hoosiannaa, kun jouduin työntämään herraa mäissä.
Tällä viikolla oli vastassa yksi ystävällinen koira. Viimeviikkoista rähisijää ei onneksi näkynyt.
Sitten löytyi lenkkitieltä kaksi kyytä, onneksi oli fillaristi mukana, joka kerkis mulle niistä ilmoittaa, etten astunut päälle. Olis ilmeisesti pitänyt lähteä heti aamutuimaan niin kuin viime lauantaina, silloin ei vielä olleet tulleet tielle lämmittelemään.

Tänään pitkä lenkki 24 km. Käytiin Pasille vettä viemässä Pilpalan laanille. Lenkkiseuraa oli monenlaista.  Fillarilla mamin muru, jolta meni "herne nenään" mettätie pätkällä, kun oli liian paljon mäkiä ja muhu oli raskas polkea. Mulla takareidet huutaa nyt hoosiannaa, kun jouduin työntämään herraa mäissä. Tällä viikolla oli vastassa yksi ystävällinen koira. Viimeviikkoista rähisijää ei onneksi näkynyt. Sitten löytyi lenkkitieltä kaksi kyytä, onneksi oli fillaristi mukana, joka kerkis mulle niistä ilmoittaa, etten astunut päälle. Olis ilmeisesti pitänyt lähteä heti aamutuimaan niin kuin viime lauantaina, silloin ei vielä olleet tulleet tielle lämmittelemään.