Ehkä tarttis vähän reenata enemmän ja keskittyä sitten tulevaan kisaan vähän paremmin. Tankkaus jäi puolitiehen, toissapäivänä taistelin omenamehujen kanssa ja vielä 8 aikaan illalla pesin autotallia. Sitten eilen varmaan olis kannattanut lepäillä, mutta teinkin kolmeen huusholliin siivoukset.

Hienossa ilmassa upeissa maisemissa sain maratonin suoritettua loppuun saakka, vaikka jo 15 km kohdalla ekan kerran kävi mielessä ettei nyt ole mun paras juoksupäivä ja tuskin maaliviivaa nään. Sisulla jatkoin, koska mikään paikka ei ollut kipeä eikä pohkeet tai reidetkään tuntuneet raskailta. Kaikilla juottoasemilla käytin kaikkia tarjolla olevia tuotteita, urheilujuoma, vesi suolakurkut ja banaanit. Jouttoasemia oli joka 5 km välein ja vielä 2,5 km ennen maalia, mikä olikin minule tervetullut yllätys.

Maaliin päästyä oli tarjolla kaikenlaista herkkua, mitä jo reitiltäkin löytyi. Lisäksi saatiin juomapullollinen palautusjuomaa ja muovikassillinen muuta hiilareita ja proteniinia sisältävää tuotetta palautumisen nopeuttamiseksi. Niin ja ilmoitautuessa sai tapahtumapaidan tai siis meillä taas Pasi sai paidan, koska siinä oli pyöreä päänreikä, mä en tykkää käyttää pyöreitä päänreikiä juostessa kun tuntuu että tukehtuu... seli seli. Osallistumismaksu oli aika suolanen, mutta tuotteet ja reitillä olleet toimitsijoiden määrä sekä joka juottopaikalla oleet vessat varmaan vie noiden muiden lisäksi euroja. Kaikinpuolin suositeltava tapahtuma, varsinkin nyt kun ei tuullut rannassakaan.

photo espooyms006_zps4a77e279.jpg